Kaip ištrinti „Google Plus“ paskyrą neištrinant „Gmail“

How Delete Google Plus Account Without Deleting Gmail

Sužinokite, kaip ištrinti „Google+“ paskyrą neištrinant „Gmail“ ar „YouTube“ paskyros. Galite tai ištrinti, bet vis tiek toliau naudotis kitomis „Google“ paslaugomis.



Jeigu nori ištrinkite „Google+“ paskyrą neištrindami „Gmail ID“ , štai ką reikia padaryti. Jei nebenorite naudoti „Google Plus“ profilio ir norite uždaryti tą paskyrą, ši pamoka jums tikrai padės.



Ištrinkite „Google Plus“ paskyrą neištrindami „Gmail“

Atnaujinti : „Google Plus“ bus uždaryta iki 2019 m. Rugpjūčio mėn .

kaip atidaryti tūrio maišytuvo langus

Būdama socialinių tinklų svetainė, „Google Plus“ nesulaukė tiek dėmesio, kiek „Facebook“ padarė per pastaruosius porą metų. Jei nenorite išsaugoti kito socialinės žiniasklaidos profilio, galite jį ištrinti neištrindami „Gmail“.



Prieš pradėdami turėtumėte žinoti, kad jei ištrinsite „Google Plus“ paskyrą, bus ištrinti ir šie dalykai:

  • Visi jūsų sukurti ratai
  • Visi +1, kuriuos padarėte / atlikote
  • Visi paskelbti įrašai, komentarai ir rinkiniai
  • Visas pokalbių turinys „Hangout“, „Google Talk“ ir „Gmail“

Taigi galbūt norėsite atsisiųskite „Google+“ duomenis Pirmas.

Be to, jokioje svetainėje negalite naudoti „Google Plus“ mygtuko ir visas programų ryšys bus išjungtas.



Norėdami pradėti, prisijunkite prie „Google Plus“ paskyros. Įvedę įgaliojimus turėtumėte rasti Nustatymai kairėje pusėje. Spustelėkite jį.

ištrinti „Google Plus“ paskyrą neištrynus „Gmail“

Arba galite atidaryti šitas puslapis tiesiogiai.

Atidarę, slinkite žemyn į apačią, kur rasite parinktį, vadinamą IŠTRINKITE „GOOGLE +“ PROFILĮ .

ištrinti „Google+“ paskyrą

Tai atidarys kitą naršyklės skirtuką, kuriame dar kartą turite įvesti slaptažodį. Tai jus nuveš plus.google.com/downgrade .

Po to gausite du žymimuosius langelius, kuriuose bus prašoma patvirtinti, kad supratote visas sąlygas. Tuose langeliuose pažymėkite varneles ir spustelėkite IŠTRINTI mygtuką.

Po to jis nukreips jus į puslapį, kuriame turėsite pasirinkti priežastį, kodėl paliekate „Google Plus“.

Tai viskas!

Atsisiųskite kompiuterio taisymo įrankį, kad greitai rastumėte ir ištaisytumėte „Windows“ klaidas

Norėdami sužinoti daugiau, jei nuspręsite vėl prisijungti prie „Google Plus“, galite atidaryti „Google Plus“ pagrindinį puslapį ir spustelėti Prisijunkite prie „Google+“ mygtuką. Negalėsite susigrąžinti visų senų pokalbių ir draugų ratų, bet iš tikrųjų galite vėl juos naudoti.



Populiarios Temos